Compromís vol denunciar l’opacitat i la manca de transparència del Partit Popular al no elevar aquesta informació al consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transport ni quan se li va demanar en què s’anaven a concretar els retalls en el pressupost d’aquesta empresa municipal.

Mentre açò passa es gasten onze milions d’euros en un nou pont de fusta absolutament innecessari o es dediquen tres milions d’euros a comprar cases al Cabanyal per a després intentar enderrocar-les. Compromís també vol denunciar els retalls que està patint l’EMT concretats avui en la supressió de les parades de la línia 70 en el municipi d’Alboraia. En paraules de Joan Ribó, portaveu de Compromís, “mal camí perquè açò dificultarà encara més el transport públic i la mobilitat sostenible de València i els pobles del voltant.”

Per a Joan Ribó “és totalment incomprensible que el PP es 11 gaste milions d’euros en un pont que ningú havia demanat o 3 milions en enderrocar cases i ara tanque les parades d’una línia d’autobús, la 70, que només suposa una despesa de 189.000 euros l’any per a que no siga deficitària. Es gasten els diners en coses innecessàries mentre deixen sense transport a milers de persones. Tot un despropòsit.”