El passat mes de setembre, aquesta Comissió es va convocar el 21 de setembre i es va reunir el 26 de setembre en la sala de Comissions I de l’Edifici Tabacalera, amb 4 punts de l’ordre del dia

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, ha denunciat que a dos dies del ple ordinari d’octubre, la regidora de Benestar Social i directora i coordinadora de l’àrea de Progrés Humà, Marta Torrado, encara no ha convocat la Comissió de Progrés Humà i Seguretat Ciutadana.

El passat mes de setembre, aquesta Comissió es va convocar el 21 de setembre i es va reunir el 26 de setembre en la sala de Comissions I de l’Edifici Tabacalera, amb 4 punts de l’ordre del dia. Cal tindre en compte que el Ple ordinadri va tindre lloc el 30 de setembre.

Segons la circular conjunta de la Secretaria General del Ple i de la Secretaria General de l’Administració Municipal, sobre l’organització de la corporació 2011/2015 per la que es regulen les comissions permanent del Ple, la Comissió de Progrés Humà i Seguretat Ciutadana es reunirà en sessió ordinària “el dimecres de la setmana anterior a la celebració del Ple ordinari, a les 10 hores. Si tal dia fóra inhàbil es celebrarà la sessió en el día en què es convoque per la Presidència, respectant, naturalment, l’existència de dos dies hàbils entre la celebració de la sessió i la del Ple”.

Castillo ha explicat que el Ple tindrà lloc el proper divendres a les 10:30. “Queden dos dies hàbils per a la celebració del Ple. Que cadascú traga les conclusions que vulga, però no hi haurà dos dies hàbils entre la celebració de la sessió i la del Ple, per la qual cosa li demanarem explicacions a Marta Torrado per aquest incompliment”.

La regidora del Compromís ha recordat que té tres iniciatives presentades a la Comissió de Progrés Humà, dues preguntes referents als Punts de Trobada Familiar i un tercer que fa referència als pagaments endarrerits de l’Ajuntament a la UTE que gestiona la Casa Nostra.