Ribó: “Ens importen, i molt, els valors com la proximitat amb el ciutadà, l’austeritat en la despesa, la participació permanent del ciutadà en la pressa de decisions i la sostenibilitat de les polítiques públiques”

El portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, han qualificat de continuista i previsible el nou equip de govern de l’alcaldessa Barberà. “Haguera preferit un missatge d’impuls polític i de major renovació en les regidories, que haguera marcat l’exemple a seguir entre la ciutadania. Amb tot, tampoc ens sorprèn la decisió de l’alcaldessa”.

Joan Ribó ha assenyalat que “des de Compromís li exigim al nou equip de govern que aposte, urgentment, per un canvi de valors a l’hora de governar esta ciutat. Això és molt més important que l’organigrama que hui ha presentat. Ens importen, i molt, els valors com la proximitat amb el ciutadà, l’austeritat en la despesa, la participació permanent del ciutadà en la pressa de decisions i la sostenibilitat de les polítiques públiques. València necessita que s’apliquen estos valors en les polítiques de l’Ajuntament”.