La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha ratificat este matí l’acord relatiu a l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana del Cabanyal-Canyamelar a València, subscrit entre la Secretària General d’Habitatge, en representació del Ministeri de Foment, el Director General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, en representació de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València. Este acord suposa una inversió de 8.258.938€ més per a la rehabilitació del Cabanyal-Canyamelar a través del programa Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU).

La Junta de Govern Local ha ratificat hui la prolongació del programa Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU). El ARRU suposa una inversió de 8.258.938€ per a la reedificació i rehabilitació d’habitatges, que seran aportats pel ministeri de Foment, la Generalitat, el propi Ajuntament i particulars.

L’Ajuntament aporta 3.326.587,33€ i està prevista la rehabilitació de 170 habitatges, 29 d’elles propietat municipal. Els habitatges privats que es beneficien del programa finançaran el 80% de l’obra de rehabilitació.

Per a la reedificació està pressupostada una inversió d’1.680.000€. Amb esta quantitat es finançaran ajudes per a la reedificació de 10 habitatges privats es finançaren. Les inversions i les obres es preveu que estiguen finalitzades per a 2022.