L’Ajuntament convoca un concurs fotogràfic per acostar i posar en valor l’horta

El reportatge fotogràfic que millor visibilitze i pose en valor l’horta i tot el que ella comporta, “és a dir, els seus elements singulars que ens fan especials” rebrà un premi de 1.000 euros. La regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha presentant este certamen que s’inclou en una campanya més ampla de promoció en la qual col·laboren el Tribunal de les Aigües, “per la seua vinculació amb les persones que treballen l’horta”, i l’Empresa Municipal de Transports (EMT), “encarregada de garantir la mobilitat sostenible al voltant de l’horta i de donar difusió d’esta iniciativa mitjançant els autobusos”.

La campanya #ClickAl’Horta també contempla un certamen per a usuaris i usuàries d’Instagram que poden participar en 4 rutes guiades per l’horta i potar amb les seues publicacions en l’esmentada xarxa social a un dels quatre premis de 500 euros reservats per a esta modalitat. A més, s’entregarà un premi especial de 500 euros del Tribunal de les Aigües, i un altre de l’EMT d’un abonament anual.

La regidora Consol Castillo ha presentat esta convocatòria que estarà oberta fins al 25 de març, “perquè la gent mire l’horta, la fotografie i la pose en valor”. “De fet, parlem, per exemple, d’un espai que ens ha fet ser ciutat de trobada i Capital de l’Alimentació Sostenible”, ha explicat.

Consol Castillo ha estat acompanyada de la fotoperiodista i coorganitzadora de l’esdeveniment, Tania Castro, qui ha recordat que entre els objectius d’esta nova campanya, destaca “el fet de ficar l’Horta al mapa de la ciutat”. Amb este objectiu s’han programat tres visites per l’horta per acompanyar uns 25 instagramers, per eixida, “amb la fi que puguen captar des de la producció, i els sistemes de cultiu i regadiu fins la tasca i les eines de les persones que treballen este espai”.

“La fotografia és una bona eina per a promoure que la gent parle de l’Horta, tal com va ocórrer amb els mercats amb les campanyes similars desenvolupades amb el nom de “ClickAlMercat”, ha manifestar Tania Castro, que també ha explciat que tota l’activitat del conrus es podrà seguir a través de les xarxes socials. Pel que fa al Jurat, que lliurarà el concurs el 30 de març, estarà compost pel fotògraf Julian Barón, la fotoperiodista Eva Mañez i Andrés Carrión.

 

Arxivat en: 2019, Ajuntament, Consol Castillo, EMT, Horta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *