L’Ajuntament de València, des de la Regidoria de Govern Interior, ha començat les obres per dur endavant la remodelació d’instal·lacions municipals de Borbotó, en el marc del Pla Provincial d’Obres i Servicis per a municipis de més de 50.000 habitants (SOM +) de la Diputació de València. El termini d’execució és de 2 mesos i el pressupost ascendix a 19.670,48 euros.

Este Pla es duu a terme per tots els pobles de València i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació per un import total de mig milió d’euros, dividits en diferents regidories.

Concretament, les obres que ara comencen a Borbotó afronten la reforma de l’edifici d’alcaldia i la creació d’una nova sala d’usos múltiples. Els treballs consistixen en l’anivellació del sòl de la planta primera de l’edifici d’alcaldia i la modificació de fusteries per crear una sala d’usos múltiples, atenent-se així les demandes veïnals del poble.

«Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de dependències municipals. Estes intervencions estan millorant i dignificant espais centrals d’estes cinc poblacions pertanyents a la ciutat de València», ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La part del Pla que gestiona el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ascendix a un total de 93.563,27 euros i actua en cinc pobles diferents: Borbotó, el Palmar, el Perellonet, Benifaraig i Poble Nou.