L’Ajuntament finalitza la zona de jocs infantils de l’entorn dels carrers Heura i Llanterna

El veïnat de l’entorn dels carrers Heura, dels Mallorquins i Llanterna, al barri del Mercat, ja pot gaudir de la nova zona de jocs infantils, que ha executat l’Ajuntament, i que «ve a pal·liar el dèficit històric de zones verdes i de jocs infantils que registra el districte de Ciutat Vella», en paraules de la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La Regidoria de Parcs i Jardins ha instal·lat un gronxador cistella adaptat, un gronxador doble amb un seient portabebé i un altre tipus taula de cautxú, dos jocs de molls, un d’ells adaptat, un tobogan i un cartell indicant les normes d’ús. A més, l’actuació ha inclòs també l’adequació d’una font i bancs de descans; tot, sobre paviment de seguretat amortidor d’impactes. A més, el perímetre de la zona de jocs s’ha delimitat amb una tanca de colors.

Soriano ha assegurat que esta inciativa suposa un «avanç decidit cap a una València més amable, amb espais verds de qualitat i pensant amb els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat».

Arxivat en: 2018, Agricultura, Ciutat Vella, Parcs i Jardins, Pilar Soriano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *