L’Ajuntament subratlla el valor de l’experiència de les persones majors de 55 anys, que participen en el programa d’oportunitats

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, i el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, han donat la benvinguda al contingent de 80 persones majors de 55 anys que s’incorporen a treballar durant 9 mesos a l’Ajuntament a través del programa Oportunitats +55. Tal com han subratllat els regidors, «volem posar en valor l’experiència de persones que porten tota la vida treballant, així com ajudar-los a cotitzar les seues futures pensions i contribuir al fet que troben en el futur una oportunitat laboral a la nostra ciutat».

La delegada de Desenvolupament Econòmico, ha recordat que estes persones «pertanyen a eixa generació oblidada, de majors de 55 anys, que es van quedar fora del mercat laboral durant esta crisi econòmica, i de les quals, pràcticament ningú se n’ha enrecordat o n’ha parlat». Des de l’Ajuntament de València «vam entendre que era un problema que el Consistori tenia el deure i la voluntat d’intentar visibilitzar i resoldre».

Per part seua, el delegat de Govern Interior, Sergi Campillo, ha recordat que el Govern de la Nau «des de 2015 dóna la benvinguda al personal que s’incorpora a treballar a l’Ajuntament, perquè és una forma de donar la importància que mereix al fet d’entrar en esta institució».

El delegat de Personal, Sergi Campillo, ha subratllat la importància d’acollir i explicar a estes noves incorporacions «què significa treballar en una institució tan important com esta, la labor principal de la qual és millorar la vida dels veïns i veïnes de la ciutat». «Quan la ciutadania veu que els responsables de l’Ajuntament estan ací per a dir-los que estem per a ajudar-los, solucionar els seus dubtes i dir-los que estem molt orgullosos que entren a treballar amb nosaltres, també se senten millor», ha conclòs.

 

Arxivat en: 2018, Administració, Ajuntament, Sergi Campillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *