La coorporació aprova el Pla Marc d’Igualtat entre Dones i Homes, que preveu més de 140 accions i incorpora nous continguts

El Ple Municipal ha aprovat el Pla Marc d’Igualtat entre Dones i Homes, una eina global de gestió, que implica totes les regidories de l’Ajuntament, i que preveu més de 140 accions de diferents tipus per al foment de la igualtat entre els sexes i la prevenció i la lluita contra la violència masclista. El Plenari ha aprovat també hui el Pla Municipal de Cooperació per al Desenvolupament i l’Estratègia d’Educació per a la Ciutadania Global en l’Àmbit No Formal de la ciutat de València.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha detallat els continguts del Pla d’Igualtat, i ha lamentat la falta de suport de tota la Corporació, ja que el Pla ha eixit endavant amb els vots de l’equip de Govern i Ciutadans, mentre que el Grup Popular s’ha abstingut en la votació.

El Pla pretén, en paraules de Lozano, ser un «referent clar per visibilitzar les polítiques d’igualtat i la prevenció de la violència de gènere». Lozano ha assegurat que s’ha elaborat «un pla molt ambiciós», articulat al voltant de huit grans àrees, que contemplen 142 accions i impliquen les 25 regidories de l’Ajuntament. «Això ja suposa en sí un salt quantitatiu i qualitatiu respecte a l’anterior, que només implicava 10 regidories», ha assenyalat. A més, el Pla inclou altres 42 accions derivades directament del Pla Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista (de la Generalitat); i incorpora nous continguts, com ara la diversitat LGTBI, o la implicació directa dels homes en el treball per la igualtat.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, igualtat, Isabel Lozano, Polítiques Inclusives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *