Benimàmet acull el III Sopar Solidari en favor de les persones refugiades

El pròxim 28 de setembre, a partir de les 20 hores, tindrà lloc el III Sopar Solidari ‘Els pobles de València amb les persones refugiades’ al Parc Lineal de Benimàmet. La regidora de Pobles de València, Consol Castillo, acompanyada de l’alcalde de Benimàmet-Beniferri, Josep García-Melgares, i el coordinador de CEAR País Valencià, Jaume Durà, ha presentat este matí la iniciativa, que té el doble objectiu de «defensar una causa justa» i «tornar a posar en el mapa els pobles de València».

Després de la primera i segona convocatòries, al Saler i Benifaraig, respectivament, el sopar solidari en favor de les persones refugiades torna per tercer any consecutiu, en esta ocasió a Benimàmet. El recentment inaugurat Parc Lineal serà l’escenari de la trobada el pròxim dia 28 a partir de les 20 hores. «Reivindiquem que els pobles de la ciutat són solidaris amb les persones que més pateixen», ha destacat l’edil.

El sopar, amb productes de proximitat i ecològics, el servirà una empresa els treballadors de la qual estan eixint de situacions d’exclusió social. La vetlada comptarà amb l’actuació musical de la formació Carraixet i Sultana DJ, a més d’un espectacle a càrrec d’un grup de teatre compost per persones refugiades. L’alcalde de Benimàmet ha assenyalat «el bon ambient» i «les ganes de participar que té tot el món», mentre que Jaume Durà ha ressaltat la «necessària sensibilització davant missatges preocupants que es llancen en les xarxes socials i la pujada de l’ultradreta a alguns països europeus».

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Benimàmet, Consol Castillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *