L’Ajuntament rehabilitarà la coberta de les antigues escoles del Palmar

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha transmés al veïnat del Palmar la proposta per a crear una sala cultural multiusos per albergar activitats musicals, teatre, exposicions en una aula de l’antiga escola. Este centre, tot i que es tracta d’un edifici de la Generalitat, en breu serà objecte d’una intervenció municipal per a reparar les goteres. Així ho ha traslladat Ribó durant la trobada que ha mantingut amb els veïns i veïnes d’este poble del terme municipal.

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcaldessa del Palmar, Raquel Romero, ha visitat hui este nucli urbà dels poblats del Sud. Després de conéixer l’estat de les instal·lacions de l’antiga escola, la gestió de la qual demanarà l’Ajuntament en cessió demanial a la Conselleria d’Educació, els responsables municipals i el veïnat s’han acostat cap a l’embarcador Trilladora del Tocaio, al carrer Crist de la Salut.

Seguidament, Joan Ribó ha visitat el parc Jesuset de l’Hort, recentment remodelat amb un pressupost de 51.920 euros i «amb la voluntat de desenvolupar una política d’igualtat» perquè, en paraules de l’alcalde, «tots els barris i pobles són igual d’importants, i millorant els seus parcs i jardins, els seus espais d’entreteniment i de cohesió, redundem en la nostra voluntat d’aconseguir una València més verda, més sostenible i més propera a les necessitats de la seua gent». En este espai concret, l’alcalde també ha manifestat la possibilitat de fer una senda que comunique el Palmar i el Perellonet per l’antiga sèquia del port del Colaus.

El recorregut ha finalitzat a l’alcaldia, «unes dependències que, com la resta de les instal·lacions municipals, des de l’arribada del Govern de la Nau es troben obertes i a disposició del veïnat amb servicis reforçats», tal com ha celebrat l’alcalde en manifestar el seu interés de conèixer de primera mà les necessitats dels veïns i veïnes d’este poble costaner del Parc Natural de L’Albufera.

Durant el diàleg generat a la trobada, el primer que ha protagonitzat el veïnat amb l’alcalde de la ciutat des de fa més de 25 anys, Joan Ribó ha escoltat les peticions de veïns i veïnes, i s’ha fet ressò d’algunes mesures que l’Ajuntament ja ha pres per a, per exemple, millorar la mobilitat de la zona amb la senyalització de la circumval·lació al poble del Palmar o de dues places d’estacionament de mobilitat reduïda.

Entre les actuacions realitzades al Palmar, l’alcalde també ha destacat les relacionades amb la neteja, tant dels carrers com de les sèquies, i ha parlat de la reposició de bancs i papereres i de la intervenció a la pista de patinatge. Ribó també ha recordat els processos participatius desenvolupats al Palmar per a fomentar la participació ciutadana i de l’actualització i millora de la megafonia.

Pel que fa a les demandes de la ciutadania, l’alcalde s’ha compromés a parlar amb la Conselleria de Sanitat per millorar el servici d’urgències mèdiques.

 

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Consol Castillo, Joan Ribó, Russafa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *