L’equip de govern ha aprovat, amb el suport del Grup Popular i l’abstenció de Ciutadans, la nova Ordenança Municipal dels Mercats de Districte, una normativa que actualitza la vigent, que data de 2004, i s’adapta a les necessitats actuals tant dels venedors i venedores, com de la clientela. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha defensat hui esta nova disposició que regirà, entre altres aspectes, les condicions de treball als mercats.

 En paraules del regidor, “es tracta d’un document fruït de l’acord, que ha considerat i inclòs les al·legacions presentades pels mercats de la ciutat”. I en este marc, l’Ajuntament també es reunirà, en breu, amb la Conselleria de Turisme per tal de signar un conveni per a regular l’accés dels grups de turistes als mercats.

Carlos Galiana, que ha agraït l’esforç de tots el professionals que han col·laborat en la elaboració de la ordenança, ha parlat de l’aposta del Govern local pels mercats municipal i els comerços en general”.

El debat plenari al voltant d’este assumpte s’ha encetat amb la intervenció del president del Mercat Central y representant dels mercats municipals en el Consell Local del Comerç, Francisco Dasí, qui ha posat en valor l’ordenança i ha demanat que l’Ajuntament “també regule, per altres mecanismes, aspectes com l’esmentada regulació de turisme”.

Carlos Galiana, qui ha agraït l’esforç de tots el professionals que han col·laborat en la elaboració de l’ordenança, ha parlat de l’aposta del Govern local pels mercats municipal i els comerços en general”.

Pel que fa l’economia, el Ple ha donat compte, entre altres assumptes, de la memòria del Jurat Tributari Municipal corresponent a l’any 2017, que s’ha debatut de forma conjunta amb altres assumptes econòmics.