Ribó explica a Torrefiel la bona gestió del govern i conversa amb el veïnat sobre polítiques de futur per al barri

En un acte obert a la ciutadania, l’alcalde de la ciutat i portaveu de Compromís per València, Joan Ribó i els regidors de Compromís, Sergi Campillo i Pilar Soriano, han explicat als veïns i veïnes del barri de Torrefiel la bona gestió que està realitzant el govern municipal al capdavant de l’Ajuntament de València. A més, han recollit de primera mà tots els reptes que la ciutadania ha traslladat tant per al barri de Torrefiel com per a tota la ciutat en general.

Es tracta del primer dels nombrosos actes al carrer que, per tots els barris de la ciutat, ha programat Compromís per València, oberts a la ciutadania, amb la presència de l’alcalde Joan Ribó i de càrrecs públics municipals, per escoltar, prendre nota i donar resposta a tot allò que la ciutadania planteja i proposa.

L’alcalde de la ciutat ha destacat “la importància d’estar a peu de carrer, amb la gent dels nostres barris, i retre comptes amb total transparència de la tasca que estem fent, alhora que escoltem i prenem nota dels anhels i projectes de la ciutadania per fer de la nostra ciutat un lloc millor”.

Estes trobades amb els veïns i veïnes s’emmarquen en la campanya que Compromís per València ha titulat “València, el canvi no para”. I això és el que s’explica. Totes les accions, que durant estos tres anys s’han realitzat als barris de la ciutat.

En el cas de Torrefiel l’alcalde Ribó i els regidors Sergi Campillo i Pilar Soriano han parlat de temes de comerç, com les actuacions promocionals especifiques al Mercat de Torrefiel per a celebrar el seu 30 aniversari o la inversió en la reordenació de la zona de servicis i millora de les seues instal·lacions, amb una inversió de 100.000 euros.

També s’ha parlat de les actuacions en polítiques verdes de parcs i jardins, com l’adequació d’escocells i plantació de 117 arbres nous al barri de Torrefiel, fet que ha comportat que tots els escocells del barri estiguen plens, una acció que ha dut aparellada una inversió d’uns 60.000 euros. També de la de instal·lació papereres en avingudes com Joan XXIII i la Ronda Nord. O el Pla d’Eficiència Lumínica amb el canvi d’enllumenat a LED en una bona part del barri de Torrefiel.

També d’assumptes de cultura, com les activitats de cinema, circ, música clàssica, música tradicional, jocs populars, tallers demostratius i participatius i teatre social que es van dur fins a la plaça del Bisbe Laguarda en la iniciativa de “Cultura als barris”.

A més, Ribó ha repassat “la bona gestió” del govern a nivell municipal. Així, ha explicat que “estem gestionant bé l’economia. El PP ens va endeutar als valencians per damunt de les nostres possibilitats. Nosaltres estem reflotant l’economia. Sols cal vore que l’any 2014 (últim sencer del PP) els valencians patíem més de 800 milions de deute en les arques municipals i, enguany, acabarem l’any per davall dels 400 milions. Això vol dir que ja hem reduït a més de la meitat el deute del PP. I és que ara no malbaratem ni robem com es feia amb el PP. A més, el pagament mitjà a proveïdors ha passat dels 60 dies del PP a 2 dies amb la nostra gestió. I, allò més important, estes bones dades les aconseguim invertint en la ciutat: Hem gastat en València només en el passat exercici 766 milions d’euros en inversions i dotacions per a tots els barris”. L’alcalde, a més, ha insistit especialment “en la preocupació per la creació d’ocupació en el barri”.

Segons ha explicat l’alcalde i portaveu de Compromís per València, “els governs de coalició són bons. Són diàleg. Ens fan obrir els ulls cada dia a la diversitat de matisos. En Compromís sabem treballar la pluralitat perquè som una coalició plural amb un objectiu comú: la millora en la vida de la gent i la prosperitat de la ciutat de València”.

L’acte ha tingut lloc en el local de l’Associació de Veïns de Torrefiel i ha comptat amb un nombrós públic assistent que s’ha interessat per este model d’acte obert per a dialogar amb el seu alcalde i els seus regidors i regidores de l’Ajuntament de València.

 

Arxivat en: 2018, Compromís per València, Joan Ribó, Pilar Soriano, Sergi Campillo, Torrefiel, Trànsits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *