Joan Ribó valora la manifestació del 8 de març

“La de hui ha sigut una manifestació del 8 de març històrica. Hem vist eixir al carrer a persones de totes les edats reivindicant algo tan bàsic com és la igualtat de drets i de tracte per a dones i homes. És sorprenent que la meitat de la humanitat encara patisca la discriminació i moltes vegades l’acosament. Per això, des de les institucions com l’Ajuntament de València, hui diem ben alt que la igualtat salarial és absolutament imprescindible, que les cures i les tasques domèstiques deuen de fer-se amb corresponsabilitat, que les dones deuen de poder visibilitzar la seua potencialitat i ser reconegudes per això, i que una societat que discrimina és una societat malalta. Hem avançat però en el camí cap a la igualtat real encara que molt per recórrer. Per tots estos motius, em sume con alcalde de València a la manifestació del 8 de març”

Arxivat en: 2018, 8 de març, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *