L’Ajuntament de València oferirà un senyal institucional per a la retransmissió televisiva de la Cavalcada de Reis, les dades del qual incloem a continuació per a aquells mitjans de comunicació interessats a utilitzar-lo per a la retransmissió.

Esta retransmissió serà per RTMP (rtmp://178.33.160.114/directo/reyes2017), i es podrà accedir amb el reproductor VLC, amb una configuració rtp i port 1935. Començarà a les 17.45 hores i es prolongarà fins les 20.20 hores, aproximadament, quan la desfilada reial concloga, a l’Ajuntament.

L’empresa encarregada d’esta retransmissió, Lluerna Creació Visual, enviarà la imatge neta de la cavalcada i l’àudio en directe de l’espectacle organitzat per distraure l’espera fins que arriben els Reis a la Casa Consistorial.

Per altra banda, l’Ajuntament farà una retransmissió de la Cavalcada de Reis en directe pel seu canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC-BOpCwL3d30vSYBdLm0NwQ), que es podrà seguir a través del Facebook @AjuntamentVLC i en el canal de Youtube municipal “Ajuntament VLC”. Durant tota la celebració es farà servir el hashtag #CavalcadaVLC per a les xarxes socials.

D’altra banda, recordem que també es podrà seguir la celebració de la Cavalcada dels Reis a través de la pàgina web de l’Ajuntament i dels Facebook de Festes de València i Expojove.

Tots els periodistes i gràfics que vulguen fer-se ressò de l’espectacle podran accedir al recinte pel que transcorrerà la cavalcada sempre que porten documentació personal i acreditació del mitjà de comunicació que representen.