El Palau de la Música obri les seues portes a persones refugiades perquè gaudisquen de “Feretes i cançonetes”

El Palau de la Música de València obri les seues portes, dimecres i  dijous, a 42 persones refugiades de les associacions Mensajeros de la Paz i CEAR, perquè gaudisquen de la gran festa de les “Feretes i Cançonetes”, la primera proposta d’oci del cicle “Menut Palau!”, adreçada a les xiquetes i xiquets, i els seus familiars.

Es tracta d’una iniciativa que per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “forma part del nostre Palau Social, un dels projectes que personalment més m’il·lusiona i en el qual estem treballant amb força, en este cas per fomentar i visibilitzar eixos valors tan necessaris com són la tolerància, la solidaritat i el respecte per la diversitat”.

La gran festa de “Feretes i Cançonetes” es desenvolupa en tots els espais de l’auditori valencià, amb més de 20 propostes festives i participatives de tot tipus. Per això, “volem donar la benvinguda i proporcionar alegria, a eixes persones refugiades que tant han patit i que venen fugint de la barbàrie als seus països”, ha afegit la regidora.

Les persones refugiades estan assistint ahir i hui, a les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel i Carles Belda que presenten La Mare Carabassera, La Maria no té por, Va de bo, Trobadorets, Marcel el Marcià, Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi, Nina Dinamita & Swing Milícia, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres.

A més, comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als xiquets de bolquers, l’art de la improvisació amb el rap per als joves, jocs tradicionals, així com una fira editorial en el llit del riu Túria adreçada especialment al públic infantil.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Cultura, Glòria Tello, Palau de la Música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *