El segon sopar solidari d’ajuda als refugiats unix cultura i solidaritat a Benifaraig

Ja estan a la venda les entrades per al Sopar Solidari d’Ajuda als Refugiats que organitza la Comissió d’Ajuda al Refugiat – València (CEAR-PV) en col·laboració amb l’Ajuntament. Esta segona edició arriba al CEIP Manuel González Martí de Benifaraig el divendres 29 de setembre i comptarà amb la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés en les llengües dels refugiats i l’actuació del músic Pau Alabajos.

“L’any passat vam quedar francament satisfets per la resposta que vam tindre per part de la ciutadania. Volíem destacar que València és una ciutat solidària, una ciutat refugi, una ciutat d’acollida. Això es va posar de manifest per la gran afluència de gent que va acudir al sopar i ens va encoratjar per a continuar i repetir eixa experiència”, ha indicat este matí la regidora de Servicis Socials i Pobles de València, Consol Castillo.

Així, enguany els Pobles del Nord han arreplegat el testimoni que l’any passat va deixar el Saler amb el primer sopar solidari que va tindre una acollida de més de 300 persones. Esta segona edició s’ha fet coincidir amb el sopar Estellés, “per a unir a una de les màximes representacions de la poesia valenciana contemporània amb una causa de vital actualitat i que posa de manifest la necessitat que els pobles actuen de forma solidària en allò que siga possible”, ha dit la regidora.

A més, el sopar comptarà amb el grup de tabal i dolçaina Estrella Roja de Benimaclet i l’actuació d’artistes convidats, que acompanyaran el concert del cantautor valencià Pau Alabajos. Les entrades es poden adquirir a través del portal web <www.notikumi.com> i a les alcaldies de Benifaraig i de Carpesa, fins al 27 de setembre.

 

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Consol Castillo, Servicis Socials, Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *