L’Ajuntament de València ha requerit a l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MUSICAPROCV), responsable del muntatge i explotació de la graderia que la mateixa va oferir per a la celebració dels concerts realitzats a Vivers, tota la informació al voltant de les condicions de la seua instal·lació i, concretament, sobre l’accident laboral patit per un dels treballadors de l’empresa contractada per MUSICAPROCV, així com les mesures de seguretat previstes en tots els seus muntatges.

Tan prompte com s’ha tingut coneixement de l’accident laboral, l’Ajuntament de València ha reclamat a MUSICAPROCV tota la informació de què disposen, incloent documentació relativa a la seguretat laboral i l’adequació a la normativa vigent en matèria de riscos laborals. Esta documentació s’ha demanat tant a través d’una reunió d’urgència amb representants de MUSICAPROCV com mitjançant un requeriment oficial.

Així mateix, s’ha traslladat tota la informació a la Policia Nacional. L’Ajuntament s’ha posat a disposició de la família del treballador.