Mercavalència ofereix 500 tarrines de fruita fresca de temporada (meló de tot l’any i meló d’alger) junt a l’escenari del Cinema-Karaoke de la Gran Fira de Juliol. Així ho ha donat a conéixer hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana. Les parades de fruita estaran des de hui 30 de juny fins el 2 de juliol en la plaça de l’Ajuntament.

El regidor Galiana, ha dit que “hem escollit este espectacle per l’èxit que ha obtingut en anteriors edicions, ja que aglutina l’oci i la cultura i reuneix en un cap de setmana més de tres mil persones”.

La inicitiva, que s’ha titulat “Fruita+Karaoke”, vol apropar els mercats municipals i els productes frescs que podem trobar en ells al públic jove que participa en l’activitat del Cinema-Karaoke.

Açò entra dins de la campanya de donar a conèixer Mercavalència i els mercats de València entre la població més jove de la ciutat. Activitats com “EMT Experience”, el “bonic/a fest” o diferents espots publicitaris són iniciatives que la regidoria de comerç també ha dut a terme en un pla estratègic per arribar a la clientela més jove.

D’altra banda, dins de la capitalitat mundial de l’alimentació, la inicitiva també posa l’accent en la promoció del consum de fruita a la ciutat, molt important en l’alimentació pels nutrients que aporta a les persones i pels beneficis que té en la salut de tots i totes.

Així, Mercavalència i els mercats municipals fan una aposta perquè la fruita tinga un lloc també en els moments d’oci i en esdeveniments culturals, i que no siguen sols els snacks o productes industrials els reis d’este àmbit.

“Amb esta iniciativa apostem pel comerç i la producció local i fem que Mercavalència participe d’allò que passa en la ciutat”, ha comentat Galiana.