Compromís per València treballa coordinadament per exigir un finançament just al transport públic valencià

En representació del grup municipal Compromís per València, el regidor Giuseppe Grezzi ha assistit hui a la roda de premsa sobre la problemàtica del transport públic i l’àrea metropolitana per la marginació dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2017 i exigir al Govern Central un finançament just per al poble valencià.

Compromís per València treballa de manera conjunta amb Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés, Xavi Rius, diputat provincial de l’Àrea de Cultura, Carles Mulet, senador de Compromís i Mª Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València per denunciar el maltractament sistemàtic estatal a València en inversions per a la construcció de noves infraestructures.

Mentre que els PGE de 2017 destinen 126,3 milions d’euros a inversions contracte programa del transport públic a Madrid, o 108,4 i 25 milions d’euros a Barcelona i Canàries, respectivament, la partida a estes inversiones en València és inexistent (0 milions d’euros).

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Autoritat Metropolitana del Transport, Compromís, Compromís per València, EMT, Finançament, Giuseppe Grezzi, interessos valencians, Justícia, Pagament, Pressupostos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *