L’Ajuntament acorda muntar parades de venda als mercats extraordinaris dels dies festius

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, va fer públic ahir l’acord al que van arribar per unanimitat els mercadets de venda no sedentària i el consistori valencià respecte als festius per a que els venedors i venedores puguen muntar parades en els diferents barris de la ciutat.

Les dos parts van acceptar l’autorització de mercats extraordinaris els dies 13 d’abril (Dijous Sant) als barris de Torrefiel i del Cabanyal, el 8 de desembre als barris de Malva-rosa, Benimaclet i Castellar i els diumenges 8, 17, 24 i 31 de desembre a l’avinguda del Cid, Grau i Benimàmet, en les seues ubicacions habituals dels dimecres.

Galiana va destacar que novament, “amb diàleg i comunicació entre la regidoria i els venedors hem arribat a un acord que ha sigut votat per unanimitat i que reforça l’activitat econòmica dels venedors i venedores per a que puguen obtindre uns ingressos extra en dates com les nadalenques, molt importants per a ells i elles”.

Les dates d’obertura seran publicades a través de la pàgina web i de les xarxes socials de la regidoria de Comerç.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Carlos Galiana, Comerç Just, Junta Municipal d'Exposició, Marítim, Mercat del Grau, Regidoria de Comerç, Russafa, Trànsits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *