Joan Ribó ha visitat l’Arxiu de Protocols del Col·legi del Corpus Christi, en el qual es conserven més de 30.000 volums de gran valor, el 10% dels quals ja han sigut digitalitzats. L’arxiver Salvador Ferrando, l’escriptor Vicent Artur Moreno, i el director del Museu del Patriarca, Daniel Benito Goerlich, a més del rector, Mariano Ruiz, han sigut els  amfitrions i l’han acompanyat en el seu recorregut pel Col·legi i per un arxiu el volum més antic del qual data de 1348 i que alberga, entre altres, obres de tanta rellevància com el Testament de Lluis de Santángel.

“El del Patriarca és un dels arxius més importants de València. Té un gran valor i, a més, ha donat lloc a moltes novel·les sobre la ciutat que s’han inspirat en este lloc, i fins i tot a un conte de Blasco Ibáñez”, ha assenyalat l’alcalde de València, Joan Ribó, en el transcurs de la seua visita a l’Arxiu de Protocols del Col·legi del Corpus Christi del Patriarca, “que tenia molt interès a visitar per eixe gran pes cultural que té en la ciutat”.

Joan Ribó ha convidat als valencians a visitar este arxiu que conté documentació relativa al Col·legi del Corpus Christi des de la seua fundació fins al dia de hui. “És un arxiu viu des del segle XVI, amb un gran interès per a tots però especialment per a estudiosos i investigadors” perquè dóna compte de la vida de la ciutat i dels seus habitants al llarg del últims segles.

Els amfitrions de Joan Ribó en el Col·legi del Corpus Christi, Daniel Benito Goerlich, Vicent Artur Moreno, Salvador Ferrando i Mariano Ruiz, han expressat la seua “gran satisfacció per la visita de l’alcalde de València”.