El plànol dels carrils bici de la ciutat ja està actualitzat en la web i l’app de l’Ajuntament

El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament posa a la disposició dels valencians i valencianes un plànol actualitzat de tots els carrils bici disponibles de València, a través de l’enllaç https://goo.gl/14KDdA. Segons el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “estem renovant les infraestructures del carril bici a la nostra ciutat, fent-ne de noves i reparant aquelles que s’havien deixat sense cap atenció durant tants anys”.

“Fer de València un model de ciutat avançada, a la mida de les grans ciutats europees, passa per oferir alternatives de mobilitat sostenibles, que propicien un entorn amable, i on els diferents tipus de transport tenen la seua cabuda”, ha apuntat el regidor, qui ha afegit: “el que cal fer, al mateix temps, és difondre les opcions de transport públic i bicicleta perquè tots els veïns i veïnes de la ciutat puguen triar”.

Així, dins de la pàgina web de l’Ajuntament es pot trobar un plànol que s’actualitza amb cada nova obra, o amb cada nou itinerari que s’obri als usuaris. La ruta de la pàgina web per a accedir a este plànol és: www.valencia.es; a continuació, s’ha d’accedir a l’apartat de ‘Mobilitat’; després s’ha de seleccionar en la columna de l’esquerra la pestanya ‘Altres descàrregues’ i, finalment, ‘Bicicleta’.

També es poden trobar, entre altres coses, consells d’utilització del carril bici i normes de circulació per a bicicletes “bàsiques per a millorar la convivència entre totes les persones que interactuen en l’espai públic” donat que la seguretat, “tant dels ciclistes com de la resta de vianants és fonamental”, ha declarat Grezzi. D’altra banda, una altra possibilitat és consultar el plànol actualitzat a través de l’App València seleccionant ‘Mapes municipals’ i la capa ‘Itineraris ciclistes’.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Anell ciclista, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Regidoria Mobilitat Sostenible, Sostenibilitat, Web Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *