Ribó mostra la solidaritat de València amb les persones que fugen del terrorisme als seus països

Regidores i regidors dels diferents grups amb representació en la Corporació Municipal de València, amb l’alcalde Joan Ribó al capdavant, han participat en els dos minuts de silenci davant la porta de l’Ajuntament amb motiu de la jornada mundial en homenatge a les víctimes del terrorisme. També hi han participat representants d’associacions de víctimes.

“En este país hem viscut molts episodis de terrorisme i demà mateix, 11 de març, tindrem la commemoració internacional arran d’un acte de terrorisme terrible. Vull recordar els terrorismes que tenen lloc fora del nostre país, i recordar que València és una ciutat acollidora, també per a aquelles persones que en estos moments estan patint actes de terrorisme salvatge en molts països”, ha afirmat Joan Ribó després de concloure els dos minuts de silenci en homenatge i record a les víctimes.

L’alcalde ha insistit que “València és una ciutat acollidora no solament per a les persones que ací han patit actes de terrorisme, sinó també per a aquelles que arreu del món ho estan patint. València és una ciutat que mira al món i vol treballar perquè el terrorisme desaparega d’una vegada per sempre de la terra, i perquè a les persones que el pateixen les acollim també en la nostra ciutat”.

En este sentit, ha reclamat “sensibilitat i empatia” al govern central perquè els refugiats que fugen del terrorisme depenen de les competències estatals per a poder travessar la frontera espanyol. Per eixa raó, en la seua opinió, “s’hauria d’avançar més, molt més, com a mínim per a complir els acords que es van signar en el seu moment al sí de la Unió Europea. Ens agradaria molt poder estar orgullosos de ser un país solidari i estar en una Unió Europea també solidària amb els refugiats”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Joan Ribó, Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *