Pere Fuset es reunirà amb representants del món faller per avaluar mesures que beneficien la festa arran del mal oratge

Pere Fuset ha convocat a una reunió  a diversos representants de la Interagrupació de Falles, així com al Gremi d’Artistes Fallers, arran dels problemes que puga generar el mal oratge que des d’anit afecta a la ciutat de València.

“Volem avaluar totes les opcions que hi ha i qualsevol mesura que puga beneficiar als artistes i a les comissions falleres en compensació pel mal oratge i els efectes que puga tindre”, ha explicat Fuset.

Entre les mesures que s’estudiaran hi ha les relatives a qualsevol modificació de l’horari de pas del jurat de les falles grans i de les falles infantils després de la plantà de totes les falles de la ciutat, així com la petició als jurats per a que siguen sensibles amb els possibles danys provocats per les pluges.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Falles, Pere Fuset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *