Joan Ribó reivindica el contracte programa i la necessitat de la T2

 

L’alcalde de València, Joan Ribó, va participar ahir en l’acte commemoratiu del 30 aniversari de l’inici d’explotació per part de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i va fer referència a les necessitats de concloure la línia de tramvia T2 i d’un contracte programa que atenga “les nostres necessitats de finançament de transport públic”.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va ressaltat l’“enorme repercussió per a la ciutat i la transformació urbana” que va dur aquella assumpció de la gestió per part de la Generalitat Valenciana, així com la seua influència en la “percepció de la ciutadania d’un autogovern que s’omplia de competències reals en assumir la gestió d’un sistema de transport públic amb enormes possibilitats per a millorar la vida de les persones”.

L’inici d’explotació va marcar també el principi de l’expansió d’un sistema de transport públic que, a partir d’aquell moment, va començar a travessar la ciutat i del qual Ribó va reivindicar la seua continuació com “un element  fonamental de vertebració i cohesió metropolitana”.

“Es va obrir el camí a una nova forma de desplaçar-se per la ciutat quan el trenet es va fer urbà” i es van obrir noves línies, segons Ribó, qui va remarcar que el metro i el tramvia “han sumat beneficis a la vida en la ciutat de València, de millora de la connectivitat entre els barris i de la ciutat amb la seua àrea metropolitana, en la seua contribució a una mobilitat més sostenible, de comoditat, d’alternativa al transport privat, sense oblidar la regeneració urbanística que ha acompanyat la seua expansió”.

Després d’una referència a l’accident del 3 de juliol de 2006 i a l’actitud d’alguns governants del Partit Popular, Joan Ribó es va referir al paper que FGV ha de continuar tenint en qüestió d’infraestructures de mobilitat, com és el cas de la T2, i va recordar la recent constitució d’una Autoritat Metropolitana del Transport “per a coordinar i unificar la mobilitat de 1,7 milions d’habitants de València i 60 municipis del seu entorn urbà”

L’alcalde va reiterar la petició que València “reba el mateix tracte que Madrid, Barcelona i altres ciutats per a poder millorar i fer viable els nostres projectes de mobilitat. Exigim un contracte programa que atenga les nostres necessitats de finançament d’un transport públic” que, al costat de les noves línies d’EMT, la xarxa de carril bici i l’anell ciclista, conforme “una vertadera alternativa al vehicle privat”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Anell ciclista, Autoritat Metropolitana del Transport, EMT, Infraestructures, Joan Ribó, mobilitat

Comentaris

  1. Isabel diu:

    Me parece muy bien que se construya la linea 2 máxime cuando en Albuixech esta la Empresa Stadler, fabricante de dichas unidades de metro y tranvias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *