El futur jardí de l’Ermita de Sant Jeroni, a un pas de la seua execució

 

El Servici de Contractació va iniciar el tràmit per fer realitat el futur jardí de l’Ermita de Sant Jeroni, al barri dels Orriols, en proposar a la Junta de Govern Local la convocatòria d’un procediment obert per realitzar estes obres, així com per a l’aprovació de les condicions i el gasto corresponent.

Durant el primer semestre de l’any passat, el veïnat del barri pogué definir, juntament amb el personal tècnic municipal del servici de Parcs i Jardins, els usos, els equipaments i el tipus de zona verda que volien per a eixe solar, en un procés coordinat en col·laboració amb la Regidoria de Participació.

La regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, va explicar que es tracta d’un pas més endavant per poder posar en marxa “un projecte molt important que des del Govern de la Nau hem volgut dissenyar amb el veïnat de la zona per donar resposta en les millors condicions possibles a totes les seues reivindicacions històriques”.

Una vegada es publique al Butlletí Oficial de la Província de València, totes les empreses interessades a executar este projecte coneixeran les condicions, els terminis i el pressupost, de mig milió d’euros, i podran presentar-se a la convocatòria “per transformar eixe descampat de l’ermita en un punt de trobada veïnal”, segons Soriano.

“Continuem rehabilitant la València abandonada pels governs del Partit Popular i ho fem, com sempre, escoltant i col·laborant amb la ciutadania, que és qui farà ús del futur parc, durant tant de temps reclamat per les persones que viuen en este barri. Els Orriols, com la resta de barris perifèrics de la ciutat i tots els seus pobles, és part fonamental de la ciutat i així és considerat pel Govern de la Nau”, va concloure Soriano.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Junta Municipal d'Exposició, Parcs i Jardins, Pilar Soriano, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *