Un total de 1.154 imatges provinents de les dos primeres trobades Instagramer es van generar en el concurs ‘Click Al Mercat’, organitzat i promogut per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València. Durant quatre jornades de ruta pels mercats municipals valencians, els 200 instagramers han pogut traure diferents instantànies, de les que podien publicar en el seu compte d’Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques amb els hashtags del concurs, que conté dos premis de 500 euros per a les dos millors sèries fotogràfiques.

“Tant la participació com el nombre d’instantànies han superat totes les expectatives que haviem calculat inicialment per part de la regidoria de Comerç”, ha comentat Carlos Galiana, regidor de Comerç, qui ha mostrat la seua satisfacció “perquè el certamen ha sigut un èxit des del primer moment”.

Galiana ha assenyalat també que esta iniciativa se suma a totes les realitzades fins el moment -encapçalades pel Bonic/a Fest- amb l’objectiu d’obrir els mercats municipals de València a la ciutadania i, sobretot, d’aproximar-los al públic més jove de la ciutat. “L’Ajuntament de València aposta pels mercats municipals de la ciutat amb un pla seriós per potenciar-los i rellançar-los, a diferència del que passava abans”.

Segos el regidor de Comerç, “volem que València desenvolupe tot el seu potencial com a ciutat de caràcter mediterrani i que aprofite el seu entramat urbà per afavorir el xicotet i mitjà comerç i els mercats municipals tenen un protagonisme especial en açò. Per això formulem activitats com ‘Click al Mercat’”, a través de la qual es potencia tota la xarxa de mercats municipals mitjançant les xarxes socials. “A València tenim 16 mercats únics, distribuïts al llarg dels barris i districtes de la ciutat”, ha conclòs Galiana.

Serà el dia 23 de febrer quan el jurat del concurs Instagramer es reunirà per a deliberar i a l’endemà, i fins el 5 de març, es donaran a conèixer, a través de les xarxes socials, els noms dels 10 finalistes de ‘Click Al Mercat’ Instagramer. Finalment, el 6 de març es coneixeran el nom dels dos guanyadors. Totes les imatges del concurs es poden consultar en la web http://comercvlc.es/clickalmercat