El Servici de Mobilitat Sostenible va obrir el carril bici del Pont de l’Assut de l’Or que uneix les dos rotondes, els carrils bici de les quals ja eren transitables des de fa dues setmanes. A més, contràriament a la resta de les connexions realitzades fins el moment, cada sentit de circulació es situa a una banda de la passarel•la per als vianants del pont.

La senyalització que indica cada sentit de la circulació va finalitzar el divendres al migdia i d’esta manera es va aconseguir una major separació de la calçada per on van els vehicles i, per tant, una major seguretat.

En total, fins el dia de hui s’han obert set de les catorze connexions que hi ha en execució i que continuen l’itinerari de l’Anell Ciclista i de l’Ampliació de la Xarxa Ciclista amb les obres en actiu de l’avinguda del Cid, Sant Vicent i Armando Palacio Valdés amb el carrer Doctor Moliner.

Així, esta última connexió es suma a la del carril bici entre l’avinguda dels Tarongers i Eugènia Vinyes, així com una de les transversals de Blasco Ibáñez que connecta el carrer del Dr. Rodríguez Fornos –paral•lel a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació- amb la Facultat de Psicologia.

Cal destacar que en totes les connexions transversals de Blasco Ibáñez, els trams de carril bici s’estan ubicant sobre la calçada per a que, tant vianants com ciclistes, tinguen el seu propi espai de circulació segura.