La regidoria de Mobilitat Sostenible, arran les demandes veïnals, ha realitzat l’ampliació d’un carril de la calçada entre els carrers Camí de l’Assagador del Moro i la Ronda Sud, de manera que s’han vist millorades les condicions d’eixida al trànsit des del barri de Malilla en la seua incorporació a l’avinguda de Fernando Abril Martorell.

A més, Mobilitat Sostenible també ha procedit a reajustar les illetes que formen part de la rotonda partida, amb la qual cosa es guanya un espai que permet que, en moments de trànsit més intens, la zona s’allibere amb rapidesa.

Les obres no es veuen influïdes pel carril bici de Carrera de Malilla que circularà en direcció cap al centre de la ciutat, ara mateix en execució. La regidoria ha programat els treballs de manera que no suposen cap problema sobre la circulació d’entrada al propi barri de Malilla alhora que faciliten l’eixida.

Per altra banda, el reajustament de les dimensions de la mitjana central i les illetes de la rotonda milloren el canvi de sentit i eliminen el tram d’EMT que travessava una de les illetes a cota de calçada, actualment en desús. “En definitiva, el desplaçament de línies de vorera, columnes semafòriques, faroles i una parada de valenbisi, forma part de la millora per a la circulació de l’àrea en el que conforma un dels Projectes de Participació Ciutadana d’este 2016”, ha dit Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.