Joan Ribó, ha presidit hui la Junta Local de Seguretat Ciutadana convocada per a abordar l’operatiu especial amb motiu de les celebracions nadalenques. Ribó ha ressaltat que l’Ajuntament està treballant amb els diferents cossos policials per a garantir a ciutadanes i ciutadans “el màxim nivell de seguretat”

“El que vull és transmetre una sensació clara de seguretat a tota la ciutadania. Estem treballant amb tots els mitjans policials per a garantir la seguretat durant uns dies tan importants per a totes les valencianes i valencians, i precisament per açò ara ens reunim per a buscar les mesures més eficaces perquè eixa seguretat estiga garantida”, ha afirmat l’alcalde, que ha presidit esta Junta Local en la qual estan representats els responsables d’altres administracions i dels diferents cossos i forces de seguretat.

“València és una ciutat segura, sempre ho ha sigut, i anem a seguir treballant perquè ho seguisca sent. Eixa és la idea clara que volem manifestar a la ciutadania”, ha assenyalat Ribó, qui ha convidat a veïns i visitants a gaudir de tota l’oferta lúdica i cultural que la ciutat presenta durant estos dies.

“La reunió de hui té un caràcter fonamentalment tècnic i d’anàlisi dels mitjans i efectius que anem a utilitzar. Hem vist l’evolució de la situació i prendrem les mesures més efectives perquè tot el món, com sempre, estiga totalment segur.”