València s’adherix a la marxa de ciutats per la vida i contra la pena de mort

L’Ajuntament de València ha segellat amb una declaració institucional llegida en el ple de novembre la seua adhesió a la proposta de la Comunitat de Sant Egidi, fundadora de la Xarxa de Ciutats per la Vida / Contra la Pena de Mort, i cada 30 de novembre se celebrarà una jornada ciutadana de rebot a la pena capital.

 Amb este suport, l’Ajuntament de València es compromet perquè esta adhesió “es convertisca en un motiu de més responsabilitat, i a treballar en tots els àmbits de la seua competència perquè es creen espais d’informació i sensibilització adequats sobre els motius del rebuig de la pena de mort i sobre l’avanç de la campanya abolicionista al voltant del món”.

Esta adhesió, “que pot contribuir a augmentar el respecte a la vida i a la dignitat humana en qualsevol lloc del món”, comporta també que cada 30 de novembre siga declarat Jornada Ciutadana de Ciutats per la Vida / Ciutats contra la Pena de Mort”.

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Ciutats per la Vida, Comunitat Sant Egidi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *