Tres desenes de vies que conformen l’entramat de connexions entre els diferents pobles del nord i sud de València són ara més visibles i més segures a la circulació, sobretot en horari nocturn, donat que la nova senyalització sobre l’asfalt que s’ha instal·lat es reflecteix quan és enllumenada pels fars dels vehicles.

En algunes d’elles, a més, s’han afegit marques vials amb ressalts, el que fa que el vehicle tremole lleugerament cridant l’atenció del conductor per a no eixir-se’n de la calçada.

Pel que respecta als Poblats del Nord, en el Camí Vell de Godella, les vies que connecten Borbotó amb Godella i Massarrojos, l’avinguda del Palmaret que passa prop de Carpesa, el camí de Carpesa a Montcada, el del Molí dels Canyars, el Camí Farinós, el carrer del Pare Barranco i la via de servici de Vistabella-Rafalell, han sigut reforçades amb estes mesures de seguretat extra esmentades.

També el Camí Assagador –que s’ubica entre la Carretera de Godella i la de Montcada-, així com el Camí de Carpesa a Bonrepòs, el vial Huerta Vera, la Partida de Dalt, el Camí de Meliana, l’entrada a Mahuella, el camí que va de Calvari fins a l’Alqueria de Chilet i l’Assagador del Puig, completen el mapa de millores als Poblats del Nord.

Quant a les millores en els Poblats del Sud, que finalitzaran en pocs dies, ES troba la incorporació de pintura reflectant al Camí Caminot, al carrer del Cura Palanca –entre Ausiàs March i Font d’En Corts-, al Camí Molí de la Campaneta –adjacent a la carretera de Picanya-; l’avinguda d’Europa –paral·lela a la V-30-; l’entrada a Casa el Viñero; el Camí Ribas i Carretera Pi properes a Alfafar. També el Camí de Tres Creus –al Barri de La Torre-, la carretera Alba, Guadiana–perpendicular al Camí del Tremolar que uneix Alfafar amb Pinedo- i Senda de les Vaques.

Per a Giuseppe Grezzi “els camins rurals són elements essencials per al desenvolupament social i econòmic dels pobles de València, per això des de la regidoria fem una aposta decidida per millorar la seua seguretat”.