La Regidoria de Mobilitat Sostenible està invertint en la seguretat dels xiquets i xiquetes de València amb la compra i instal·lació de baranes de cristall que envolten diverses escoles de la ciutat de València. La petició d’instal·lar estes baranes la van traslladar els mateixos centres escolars i les seues AMPA en reunions que han mantingut amb Giuseppe Grezzi.

“Es tracta de fer més segura l’entrada i, sobretot, l’eixida dels i de les escolars per a evitar que baixen directament a la calçada una vegada sona el timbre del final de les classes a les escoles. Els centres escolars on s’han instal·lat estos elements estan ubicats en carrers molt transitats, amb la qual cosa augmentem la seguretat dels vianants i, sobretot, la dels estudiants que a hores clau es concentren a les portes de les esmentades escoles”, ha explicat Grezzi.

Però esta no ha estat l’única actuació. Este estiu, per exemple, es van augmentar els passos de vianants i es va millorar la seua visibilitat, es va limitar la velocitat a 30 km/h, es van finalitzar voreres inacabades i es va ordenar l’estacionament en l’entorn de l’IES Cabanyal i del carrer del Serpis amb el propòsit de millorar la seguretat dels estudiants en el seu camí al centre educatiu i de fer més segur este espai de la ciutat.