L’app València, l’aplicació oficial per a mòbils de l’Ajuntament de València, inclourà tota la informació útil per a persones amb diversitat funcional. Així ho s’ha aprovat en el Ple municipal per unanimitat de tots els grups polítics, un acord que arribarà també a les activitats del món faller, com comissions o sector pirotècnic.

A més, Pere Fuset, s’ha compromés davant del Ple a impulsar la creació d’una comissió especial integrada per representants de l’Administració local, agents del món festiu, i membres dels col·lectius de persones amb diversitat funcional. La seu tasca serà, precisament, estudiar les accions dirigides a millorar la presència i accessibilitat d’estos col·lectius en la vida ciutadana en general i festiva en particular.

Fuset ha subratllat el seu compromís amb els col·lectius de persones amb diversitat funcional, i ha recordat algunes de les mesures d’inclusió ja impulsades per l’equip de govern, com l’ampliació de la zona tancada en les macletades per a persones amb mobilitat reduïda, la creació d’un àrea específica per a les dites persones en els actes de la Fira de València, la presència d’intèrprets del llenguatge de signes en la Crida, o la creació d’un Àrea de Participació Ciutadana i Solidaritat en la Junta Central Fallera.

En este context, i en la seua doble qualitat de delegat de Cultura Festiva i de delegat d’Administració Electrònica, ha defés la seua aposta per l’ús de les noves tecnologies per a millorar la qualitat de vida d’este col·lectiu, i ha plantejat una moció alternativa, que ha sigut abonada pel Ple.