Joan Ribó rep a 150 escolars de Patraix amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

Joan Ribó va rebre ahir  una representació d’un grup de 150 escolars procedents de l’institut Joanot Martorell del barri de Patraix i el col·legi Salgui, de Sant Marcel·lí. Xiques i xics han participat després en el passeig amb bicicleta organitzat per la Policia Local de València, en el marc de les activitats de la Setmana de la Mobilitat.

Junt als joves esportistes, han participat en el passeig un grup de policies locals que han acompanyat els escolars al llarg del recorregut. Durant la recepció l’alcalde ha animat els escolars “perquè facen esport i s’alimenten de forma saludable”.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Joan Ribó, mobilitat, Patraix, Setmana de la Mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *