La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha començat ja el procés de licitació de les obres per a pacificar el trànsit en l’entorn de l’IES Cabanyal i del carrer del Serpis amb el propòsit de millorar la seguretat dels estudiants en el seu camí al centre educatiu i de fer més segur este espai de la ciutat.

“En esta zona hi ha diversos centres escolars, zones esportives i el cementeri del Cabanyal, per la qual cosa hi ha un gran moviment de vianants que té el problema afegit de discòrrer per una zona on la urbanització no està finalitzada; per això, des de la regidoria construirem les calçades inacabades i millorarem les interseccions incompletes”, ha anunciat Giuseppe Grezzi.

L’actuació augmentarà els passos de vianants i millorarà la seua visibilitat. També limitarà la velocitat pels voltants dels centres escolars de la zona i regularà i canalitazarà millor els moviments que es duen a terme a través de les diverses interseccions. A més, esta actuació integral ordenarà l’estacionament de tota la zona.

Per acabar , la regidoria ha indicat que esta zona serà inclosa en el projecte de les “rutes escolars segures”.