Voluntaris i voluntàries de la Creu Roja col·laboraran en les tasques de prevenció d’incendis forestals al bosc de la Devesa. “Mai abans havíem tingut un voluntariat ambiental d’este tipus i durant tot l’estiu al bosc de la ciutat de València, per la qual cosa agraïm a la Creu Roja el seu compromís amb el nostre patrimoni mediambiental i a tot el voluntariat pel seu treball, que ens ajudarà i molt a protegir la Devesa”, va destacar Sergi Campillo la darrera setmana.

El conveni de col·laboració per a l’impuls de la conservació i la recuperació dels espais naturals de València es plasma enguany en 396 treballs de voluntariat per previndre incendis des de la setmana passada fins al 18 de setembre.

Sergi Campillo ha rebut en la Casa Forestal del Saler al primer torn del voluntariat i els ha agraït la seua voluntat per contribuir a la preservació d’un paratge tan important per a la ciutat. “El Govern municipal està demostrant el seu compromís amb el medi ambient i amb la recuperació i conservació del parc natural de l’Albufera. A l’ampli dispositiu que vàrem presentar el mes passat ara sumem este voluntariat ambiental històric, en ser el primer que ajudarà durant tot un estiu a la prevenció d’incendis a la Devesa”, ha destacat Campillo.