Isabel Lozano va participar ahir en la Jornada sobre Plans d’Igualtat en les plantilles municipals organitzada per la Diputació de València.

En la seua intervenció, Isabel Lozano assenyalà que el desenvolupament de plans d’igualtat per al personal municipal suposa no solament una garantia d’igualtat d’oportunitats i no discriminació en els administracions locals, sinó també un pas fonamental per a abordar l’establiment de plans d’igualtat en els municipis “amb tota legitimitat i coherència, però també amb major efectivitat. El personal de tots els servicis comptarà així amb una formació i una motivació clara sobre el per què de la necessitat d’aplicar polítiques d’igualtat”.

Isabel va fer un repàs per les actuacions de Govern municipal en matèria d’gualtat durant el seu primer any de gestió, començant per la creació de la regidoria, la creació d’un espai propi del a intranet de l’Ajuntament, cursos de formació,etc.

Pel que es refereix a la legislatura actual, Isabel ha destacat la col·laboració de l’Ajuntament amb el projecte Diversity@work, les clàusules socials en els nous contractes públics,etc.

Finalment, ha subratllat l’aposta de l’Ajutament a favor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, “en tots els àmbits de la nostra ciutat i transversalment en totes les regidories”.