El passat dijous Giuseppe Grezzi va presentar el projecte de l’anell ciclista de la ronda interior, per la qual circula la línea 5 de l’EMT i que connectarà la xarxa de carrils bici de la ciutat. Tindrà un traçat recte de 4,7 quilòmetres, de 2,5 metres d’amplària, discorrerà per la calçada de cèntrics carrers com Colom i Xàtiva, i es guanyarà espai per al transport públic, per als vianants i per a habilitar més places d’estacionament de motocicletes.

Amb l’objectiu de fer “una ciutat més amable” i amb la previsió que el nombre d’usuaris d’este vehicle alternatiu s’incrementarà en el futur, l’anell ciclista “garantirà una circulació més segura”.

El traçat d’este anell ciclista és més recte, en alguns trams “el carril bici baixa de la vorera al lloc que correspon a al bicicleta, la calçada” i s’habilitaran multitud de places d’estacionament de motocicletes en calçada “de manera que s’acaba definitivament el seu estacionament a les voreres limítrofes i la seua circulació, il·legal i molesta, per un espai ja definitivament d’ús exclusiu de vianants”.