Apostem per la transparència

El regidor de Compromís i candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, aposta per fomentar la transparència en l’Ajuntament, amb una web d’accés a tota la ciutadania on estiguen publicats tots els regals que reben els càrrecs públics, així com l’agenda i les despeses que es generen, degudament justificades. A més, tots els contractes menors de 18.000€ s’han de publicitar, per tal que no tornen a ocórrer casos com el fraccionament de contractes observats en el cas Trasgos, així com en algunes de les despeses denunciades en #RitaLeaks. No debades, ha afirmat Ribó, “València ocupa actualment el lloc número 80 de 100 en el rànking de transparència de l’entitat Transparència Interancional. Amb Compromís en el govern municipal, això canviarà per complet: la ciutadania podrà conéixer de primera mà en què gasten els diners públics els seus càrrecs electes“.

D’altra banda, Ribó i la regidora Pilar Soriano, han denunciat “el paripé” del nou portal de transparència de l’Ajuntament de València, “totalment incomplet, difícil de trobar, i sense les dades clares que la ciutadania vol observar“.

Arxivat en: Corrupció, Economia i Ocupació, Joan Ribó, Llibertat i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *