#RitaLeaks ha arribat a més d’un milió d’impactes als perfils de Facebook de Compromís. El 33% de les visites de la web ritaleaks.compromis.net provenen de la ciutat de València i un altre 15% de la resta del territori valencià. La web ha tingut visitants de fins a 108 estats.

La pàgina web ritaleaks.compromis.net ha arribat a les 120.000 visites en les primeres 24 hores des que està operativa. El 33% del total d’estes visites han arribat des de la ciutat de València i un altre 15% de la resta del territori valencià. Entre les altres ciutats de l’Estat que han tingut destacats nombres de visites, cal nomenar Madrid, amb 15.000 entrades, i Barcelona, amb altres 8.000. El portaveu de Compromís per València i candidat a l’alcaldia de la ciutat, Joan Ribó, ha resaltat “l’ànsia de transparència que té la ciutadania: la gent vol saber en què es gasten els diners els seus càrrecs electes, i té tot el dret a que se li mostren en quant consisteixen eixes despeses, a què s’han destinat i per què. En Compromís tenim molt clar que si formem part del pròxim govern municipal, farem pública a la web municipal la nostra agenda com a representants públics i adjuntarem totes les factures que es generen, justificant cada despesa”.

 En estes 24 hores, a més, la web ha tingut visitants de 108 països diferents, d’on cal subratllar les 1.400 entrades fetes des del Regne Unit, les 1.000 d’Alemanya, o altres 500 de França i dels Estats Units; possiblement una mostra, ha dit Ribó, “dels milers de persones que han hagut d’emigrar del seu propi país, com a conseqüència de la crisi i les polítiques d’austericidi, mentre governants com Barberà disfrutaven dels luxes a càrrec de l’erari públic sense pensar-s’ho dos vegades”.

Pel que fa a les xarxes socials, el fenomen #RitaLeaks ha superat el milió d’impactes en els perfils de Facebook de Compromís, i ha sigut trending topic a tot l’Estat en la xarxa Twitter durant bona part d’estes vint-i-quatre hores. Encara a les xarxes socials, les factures del #RitaLeaks més compartides han sigut, en primer lloc, un dels regals de nadal que va fer Rita Barberà, en este cas l’any 2013: un encàrrec de 87 caixons de taronges “gran selección” per valor de 6.193€. En segon lloc, una factura de 5.952€ encarregada a Mantequerías Vicente Castillo amb, entre altres productes, “berberechos serie limitada” per 730€ o “ventresca de bonito” per 687€, o “mojama extra” per més de 420€. La tercera factura més compartida ha sigut una de despeses de representació a càrrec d’Europa Travel per 14.787€.