El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, es compromet: “si formem del part del pròxim govern municipal, establirem tots els mecanismes necessaris per a aclarir on han anat els diners dels valencians i intentar recuperar tot allò que s’ha gastat de manera fraudulenta”.

Ribó demana explicacions clares i responsabilitats polítiques a Rita Barberá sobre la investigació judicial oberta a l’empresa que facturava al PP per les campanyes electorals de Barberà i després rebia milions d’euros de l’Ajuntament presumptament trossejant factures.

El portaveu del Grup Municipal Compromís s’ha mostrat esperançat perquè “el jutge puga aclarir el que sembla una actuació netament fraudulenta de l’equip de govern de la senyora Rita Barberá, gràcies a la denúncia que Compromís va fer en el seu moment. Estem davant d’un presumpte cas de corrupció molt greu en què s’haurien trossejat contractes públics per tal que les empreses amigues no hagueren de passar pels processos d’adjudicació legalment establerts.

La presència de Compromís en l’Ajuntament de València ha servit per a destapar trames que fins ara havien quedat a l’ombra de la justícia. Els valencians no mereixen uns governs que usen els diners públics per als interessos partidistes i per això, si formem del part del pròxim govern municipal, establirem tots els mecanismes necessaris per a aclarir on han anat els diners dels valencians i intentar recuperar tot allò que s’ha gastat de manera fraudulenta. Mentre arriba eixe moment, li demanem a la senyora Barberá que tinga un mínim de dignitat política i isca a donar la cara amb les explicacions oportunes i assumisca les responsabilitats polítiques pertinents. Trasgos era la mateixa empresa que treballava les campanyes electorals de Rita Barberá i després ha rebut adjudicacions multimilionàries per part de l’administració local sense haver passat pels tràmits legals oportuns. Senyora Barberà, la ciutadania no pot esperar ni un minut més: li exigim respostes clares ja”.