La diputada i candidata a la presidència de la Generalitat per Compromís, Mònica Oltra, juntament amb el diputat i candidat a les Corts, Fran Ferri, i el regidor-portaveu i candidat de Compromís per València a l’alcaldia de la ciutat, Joan Ribó, s’han reunit este matí amb els representants de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, i amb els representants de la Junta del Mercat Central.

La trobada ha servit per a mostrar la bona sintonia que manté la coalició amb les entitats promotores del comerç local i de proximitat, i per a intercanviar impressions al voltant de les necessitats del sector i les propostes de Compromís en este àmbit.

mercat central francisco dasíLa diputada i candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha remarcat “el suport institucional que donarem al xicotet comerç com a agent dinamitzador, tant pel que fa a la creació d’ocupació, com a la revitalització dels pobles i dels barris de les ciutats”. Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia de València, Joan Ribó, s’ha marcat com a prioritats “ordenar el mapa del comerç de la ciutat, ara mateix ofegat per les denominades ‘Zones de Gran Afluència Turística’, així com la voluntat de crear una mesa de diàleg que permeta acords entre comerciants, veïns i altres sectors amb necessitats específiques. Apostem per revitalitzar els mercats de barri, i per arribar a solucions a problemes enquistats en el temps per la mala gestió duta a terme, com en el cas de l’aparcament de la plaça de Bruges.”

Mònica Oltra, Fran Ferri i Joan Ribó s’han reunit amb el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Rafael Torres, el seu vicepresident, Borja Ávila, i la seua gerent, Julia Martínez. En el cas de la Junta del Mercat Central, la trobada ha estat amb el seu president, Francisco Dasí, i el seu gerent, Luis Roberto.