Consol Castillo ha criticat el descens de la venda d’entrades i les despeses excessives en publicitat, atencions protocol•làries i locomoció
Compromís s’ha abstingut en l’aprovació dels comptes anuals del 2014 al consell d’administració del Palau de la Música. Consol Castillo, regidora de Compromís, ha criticat el descens de la venda d’entrades, dels 1,4 milions d’euros d’ingressos pressupostats per la venda d’entrades, s’ha passat al milió d’euros amb un descens del 30%.
Des de Compromís també han denunciat les despeses excessives en publicitat i publicacions de 996.000 euros, en atencions protocol•làries de 23.830 euros o de locomoció de 1.076 euros.
Consol Castillo, ha declarat: “No s’entén que en un moment de crisi com l’actual i en el que la venda d’entrades del Palau han baixat en un 30% fins al milió d’euros, es gasten la mateixa quantitat en publicitat i publicacions des de la institució musical. A més que des de la presidència es gaste en despeses protocol•làries, viatges i dinars, de 23.830 euros i en locomoció de 1.076 euros. Pareix que Mairen Beneyto no s’ha donat compte que és un moment de reduir dispendis com estos i reforçar la programació del Palau.”