La regidora de Compromís, Pilar Soriano, es pregunta: “¿No hauria sigut més econòmic canviar únicament les palmeres malaltes? És en este punt quan l’estètica de la senyora Bernal entra en joc. A nosaltres també ens agraden els tarongers, però no per això farem pagar als contribuents els nostres gustos estètics”.

Compromís denuncia la falta de planificació en l’arbrat de la ciutat i recorda que tres de les palmeres han sigut traslladades al Jardí de la Vida, en el bulevard Sud.

La regidora de Compromís, Pilar Soriano, lamenta que la regidora de Parcs i Jardins, Lourdes Bernal “siga l’única en tota València que no pense que gastar-se 23.000€ en canviar 5 palmeres per tarongers és una barbaritat. Ja vam dir que entendríem el recanvi si es tractara d’un assumpte de seguretat, però això no casa amb el fet que hi haguera únicament dos palmeres malaltes, dutes a un viver, i les altres, en perfecte estat, s’hagen traslladat a un parc on juguen els xiquets, en el bulevard Sud. ¿No hauria sigut més econòmic canviar únicament les palmeres malaltes? És en este punt quan l’estètica de la senyora Bernal entra en joc. A nosaltres també ens agraden els tarongers, però no per això farem pagar als contribuents els nostres gustos estètics”.

Tal i com la regidoria de Parcs i Jardins reconeix en la seua resposta a Compromís, de les 5 palmeres que quedaven en la façana de l’Ajuntament, n’hi havia dos malaltes, que s’han dut a un viver de Picanya per a la seua recuperació, i les altres, en perfecte estat, s’han traslladat concretament al Jardí de la Vida que hi ha a vora el cementeri municipal, en el bulevard Sud. Una operació en què l’equip de govern s’ha gastat 22.945’18€. Tal i com apunta Pilar Soriano, “l’equip de govern ha plantat palmeres per tot arreu de la ciutat en els últims anys, i sembla que ara s’adona dels problemes de seguretat que poden comportar. Òbviament, no estem en contra de les palmeres ni de cap espècie d’arbre com afirma de manera ridícula la regidora Bernal; al que ens oposem és a la mala planificació del govern del PP en esta matèria, com en tantes altres. Amb 13.450 palmeres plantades a tota la ciutat, segons dades oficials, a bones hores s’enrecorda la regidora Bernal del seu manteniment i seguretat”.

Vols escoltar Pilar Soriano afirmant com canviar només les palmeres malaltes de l’Ajuntament haguera sigut suficient i més econòmic? Dóna-li al Play!