La regidoria de Benestar Social s’ha desentés de les beques menjador atorgades a l’alumnat dels centres escolars municipals d’Infantil i Primària, des que passà la gestió d’estes ajudes a la conselleria d’Educació. El cost d’estes beques encara no s’ha assumit per l’administració, amb el perill que això suposa per a la continuïtat dels programes de menjador escolar.

La regidora de Compromís, Consol Castillo, demana a la regidoria de Benestar Social que “no faça deixadesa de les seues responsabilitats, perquè al final, els que pagaran els plats trencats seran els xiquets”.

El Grup Municipal Compromís exigeix a la regidoria de Benestar Social que exercisca la seua responsabilitat i faça un seguiment de les beques de menjador escolar als alumnes dels centres municipals d’Infantil i Primària. La regidora de Compromís, Consol Castillo, ha afirmat que “la regidoria fa deixadesa de les seues funcions quan fa passar a mans de la conselleria d’Educació la gestió de les beques menjador en estos centres. A estes altures del mes de febrer, la conselleria encara no ha publicat la llista de beneficiaris d’estes ajudes, i són les empreses de càtering les que estan fent-se càrrec del cost del menjar, i les pròpies escoles del cost dels monitors. Què passarà si decideixen no fer-se’n càrrec? La regidoria no pot excusar-se en el traspàs de la gestió a la conselleria perquè al final, els més vulnerables de tota esta situació són els xiquets i xiquetes dels centres escolars municipals”.

Per a Castillo, “la deixadesa en les responsabilitats de la regidoria, s’uneix a una evident falta de previsió, i a la falta de diàleg entre unes administracions governades pel mateix partit, encara que no ho parega”.