El Grup Municipal Compromís denuncia la brutícia i deixalles urbanes que s’acumulen en l’antic Nucli Zoològic de Vivers.

La regidora Pilar Soriano ha denunciat que és “una situació incomprensible tenint en compte que es tracta d’un recinte tancat dins d’un dels jardins més emblemàtics de la ciutat. Per això aprofitem per a demanar que s’inspeccione i es facen les oportunes tasques de neteja, i alhora exigim l’obertura de l’Agència de Lectura que des de fa anys està construïda i encara no s’ha obert al públic”.

El Grup Municipal Compromís denuncia les lamentables condicions en què es troba l’antic Nucli Zoològic de Vivers que, tal i com es pot comprovar en la fotografia que adjuntem, està ple de brutícia, amb deixalles urbanes de tota mena. Per això, la regidora de Compromís, Pilar Soriano, ha tramitat un seguit de preguntes a la Comissió de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible perquè “el lamentable estat en què es troba ens fa sospitar que el manteniment d’estes instal·lacions és completament nul. Una situació incomprensible tenint en compte que es tracta d’un recinte tancat dins d’un dels jardins més emblemàtics de la ciutat. Per això aprofitem per a demanar que s’inspeccione i es facen les oportunes tasques de neteja de l’antic Nucli Zoològic de Vivers”.

Compromís ha denunciat al llarg de la legislatura el manteniment deficitari del Jardí de Vivers i, especialment, de l’antic zoo, raó per la qual ja es va demanar la seua adscripció a la Delegació de Parcs i Jardins. A més, Soriano ha lamentat que, “després d’anys construïda, l’Agència de Lectura feta a càrrec del primer ‘Pla E’ encara no estiga oberta al públic, perquè els seus accessos no estan oberts. Per això instem l’equip de govern municipal a adequar les instal·lacions i obrir al públic este necessari equipament per al barri. L’Ajuntament hauria de recuperar este espai, més enllà de la superfície que haja de cedir al Ministeri de Cultura per a l’ampliació del Museu de Belles Arts, per tal que la ciutadania puga disfrutar-lo”.

Vols escoltar la regidora Pilar Soriano denunciant les lamentables condicions en què es troba l’antic zoo de Vivers? Dóna-li al Play!