Els candidats de Compromís es presenten davant un auditori de La Petxina al complet

La presentació es va fer mitjançant un acte celebrat anit en el Complex La Petxina de València, al que van acudir centenars de ciutadans. En ell, els 22 candidats en les primàries de Compromís van exposar la seua visió de la ciutat en un innovador i dinàmic format de “microxarrades”.

Compromís serà l’única formació valenciana que realitzarà primàries obertes a tota la ciutadania per a triar tant a la persona que encapçalarà la llista electoral com a tots els candidats i candidates que l’acompanyaran.

Les persones candidates a integrar la llista electoral de Compromís per València en les pròximes eleccions municipals es van presentar anit en un acte celebrat en el complex cultural La Petxina. Totes elles, juntament amb l’aspirant a encapçalar la candidatura, Joan Ribó, van participar en un innovador format de microxarrades en les quals van exposar la seua visió de la ciutat.

IMG_20150108_185237

D’esta manera, les més de 200 persones que van omplir la sala van poder conéixer de primera mà les propostes i reflexions de cada candidat que, des de la seua pròpia òptica, convergeixen en un model de València més participativa, respectuosa amb la diversitat, progressista, sostenible i orgullosa de la seua pròpia cultura i identitat.

 

En la sala van ser constants les referències a la imminència del canvi polític, tot i que es va apel·lar al treball quotidià per a desallotjar de les institucions l’actual govern municipal, caracteritzat pel seu autoritarisme i opacitat, i donar pas al govern de la ciutadania. En esta línia es va dirigir Joan Ribó als assistents, a través d’una crida a la participació en estes primàries “per a construir entre tots i totes el canvi que es produirà en el mes de maig, i que passarà per aconseguir una mobilitat sostenible, un urbanisme responsable, la transparència total en el consistori, una aposta pels serveis públics, per una ciutat més neta, basada en la igualtat de tracte a tots els barris. En definitiva: una nova València de persones i per a persones”.

Arxivat en: General, Participació ciutadana, Primàries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *