En la Comissió de Medi Ambient, la regidora ha presentat un plànol on simplement s’ubiquen els lavabos dels bars i dependències municipals. La regidora de Compromís, Pilar Soriano, es pregunta “què passarà quan estos locals estiguen tancats al públic”. Per això proposa que s’habiliten urinaris públics a l’abast de totes les persones en qualsevol moment. Soriano critica que l’equip de govern presente propostes “sense consistència”.

El Grup Municipal Compromís ha donat la benvinguda a la presa de consciència per part de la regidoria de Parcs i Jardins de la necessitat d’habilitar lavabos en el jardí del riu Túria. Tanmateix, ha denunciat la paradoxa que significa que l’equip de govern presente un plànol on simplement s’ubiquen els banys dels bars i dependències municipals. La regidora de Compromís, Pilar Soriano, es pregunta “què passarà en les hores en què eixos locals estan tancats al públic. La nostra proposta és la d’habilitar uns urinaris públics que estiguen a l’abast de totes les persones que passegen o fan esport al jardí del riu, més enllà dels horaris d’obertura dels bars o les instal•lacions municipals esportives”.
Per això, des de Compromís, es demana de nou que s’instal•len els lavabos al llarg del jardí de l’antic llit del Túria, i la regidora Soriano fa una crida a la regidora Lourdes Bernal “perquè les iniciatives que es presenten des de l’equip de govern tinguen consistència, i no es tracte de la simple presentació d’un plànol. El jardí del riu és un dels espais verds més usats per la ciutadania, i cal habilitar-lo adequadament amb els serveis necessaris perquè tot el món puga disfrutar d’ell i, alhora, mantindre’l en unes condicions higièniques i de neteja òptimes”.

Vols escoltar la regidora Pilar Soriano reclamant un pla real per a instal•lar lavabos al jardí del riu Túria? Dóna-li al Play!